• ORMAN İŞLETMESİ
  • Haber Başlık : VATANIMIZIN VE MİLLETİMİZİN GÖZ BEBEĞİ ÖZEL HAREKAT
  • Haber Konu : VATANIMIZIN VE MİLLETİMİZİN GÖZ BEBEĞİ ÖZEL HAREKAT
  • Haber Tarih : 07.01.2020
Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere Türk Milleti bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada asla fırsat vermeyecek, topraklarımız üzerinde planlanan kirli ve sinsi oyunlarını bozacaktır. Tarihin her döneminde yedi düvelle mücadele eden Türkiye Cumhuriyeti hain terör örgütleri ile de yılmadan, bıkmadan mücadelesine devam edecektir. Bu aziz vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizle birlikte o kara gecede burada şehit düşen kahraman özel harekât polislerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm milletimizi bu vatan üzerinde kirli hesap yapan şer güçlere karşı uyanık olmaya davet ediyorum” dedi. Özel Harekât Daire Başkanı Selami Türker Ortaköy Belediye Başkanı Taner İSBİR’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Sizlerin desteği bizler için büyük bir güç kaynağıdır. Türk milletinin huzuru, birliği ve bekasına yönelik her türlü hain girişime karşı canımız pahasına karşı koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır dedi. Daha sonra Özel Harekât Daire Başkanı Selami Türker Ortaköy Belediye Başkanı Taner İSBİR’e günün anısına plaket hediye etti.