• Belediye Başkanımız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  • GELECEK GENÇLERİN,GENÇLER İSE ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR...

• Haber Başlık : Sn.Başkanımızın Babalar Günü Mesajı
  • Haber Konu : Sn.Başkanımızın Babalar Günü Mesajı
  • Haber Tarih : 18.06.2017
Sn.Başkan, Haziran Ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Sn. Başkan mesajında, Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Varlık sebebimiz olan babalarımız, sadece yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anılması gerekir. Babalar günü vesilesiyle tüm babaların günlerini kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum, şeklinde konuştu.