• Haber Başlık : Sn. Başkanımızın 15 Temmuz Mesajı
  • Haber Konu : Sn. Başkanımızın 15 Temmuz Mesajı
  • Haber Tarih : 17.07.2017
Sn. Başkanımız 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkanımız açıklamasında şu ifadelere yer verdi, 15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkanı kullanmak suretiyle darbe girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde gazi unvanına sahip tek meclisi olan TBMMye saldırmış, 249 yurttaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir. 15 Temmuz Darbe Girişimi kahraman halkımızı sokaklara dökmüş ve Gazi halkımız demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi Fetöcü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Hiçbir düşmandan korkmuyoruz. Bayrağımız ve istiklalimiz uğruna her dem kurban olmaya hazırız. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize Aziz ve Yüce Allahtan şifalar diliyorum, dedi.