• Belediye Başkanımız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  • GELECEK GENÇLERİN,GENÇLER İSE ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR...

• Haber Başlık : ORTAKÖYDE AŞURE
  • Haber Konu : ORTAKÖYDE AŞURE İKRAMI
  • Haber Tarih : 09.10.2017
Ortaköy Belediyesince Muharrem Ayı münasebeti ile ilçe halkına aşure dağıtıldı. Hicri takvime göre aşure, Muharrem ayının 10. Hz. Hüseyin’in şehit edilmesi ve 12 imam şehitlerimizin ruhlarına vesile olması amacı ile dağıtılmaktadır. Ortaköy Belediye Başkanı Taner İSBİR yaptığı açıklamada; bilindiği gibi aşurenin birleştirici ve yapıcı bir özelliği vardır. Bu vesile ile belediyemizce halkımıza ikram etmiş olduğumuz aşure yemeğimizin, ülkemiz için bolluk, bereket ve birliktelik getirmesini diliyorum , dedi.