• Haber Başlık : ORTAKÖY İLÇESİNDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÇAT KAPI ZİYARET
  • Haber Konu : ORTAKÖY İLÇESİNDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÇAT KAPI ZİYARET
  • Haber Tarih : 24.01.2017
Belediye Başkanı Taner İSBİR ve Kaymakam Mehmet ERDEM Bey, ilçe ve çevre köylerdeki şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret etti. Karahacip , Aşdağul, Kavakalan ve ilçe merkezi ziyaretlerde açıklamalarda bulunan İSBİR şöyle dedi: Bugün bu ülkenın mevcudiyeti varsa huzur ve güven içerisindeysek sizlerin çoçuklarına ve sizlere borçluyuz , sizler sadece özel günlerde hatırlanacak kişiler değilsiniz. Vatansınız , Bayraksınız insan vatanını ve bayrağını hiç ihmal edermi; etmez etmemeli. İşte bugun sizleri ile kaymakamımızla birlikte ziyarete geldik devlet bugun burada yanınızda daha doğrusu 7/24 emrinizdeyiz dedi. Şehit yakınları ve gaziler ise Allah devletimize milletimize zeval vermesin elhamdülillah her imkan sağlanıyor. Sizler bizi böyle ziyaret edin yeter dediler. Hatıra fotoğrafı çekinerek ziyaretlerini tamamladılar.