• AĞATAŞ DAĞINDAN ORTAKÖY
  • Haber Başlık : KARAHACİP HALKI VE ESNAFINA ZİYARET
  • Haber Konu : KARAHACİP HALKI VE ESNAFINA ZİYARET
  • Haber Tarih : 23.12.2016
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İSBİR Ortaköy Belediyesi himayesi altında olan Karahacip Köyünü ziyaret etti. Esnafla ve halkla tek tek görüşen İSBİR, esnafın çay ikraminı geri çevirmedi. Sohbet ortamının oluştuğu ziyarette Başkan İSBİR, hizmet ve yatırımlar hakkında esnafı ve halkı bilgilendirdi. Sonra tek tek soru ve sorunlarını dinleyen İSBİR çözüm ve önerilerde bulunarak ,ziyaretlerimiz devam edecek bölgemizi hep birlikte kalkındıracağız ve güçlendireceğiz dedi. Karahacip halkı Belediye Başkanının kendilerini ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ve kendilerini sürekli ziyaretlerini beklediklerini söylediler. İSBİR bu tür ziyaretleri sık yapacağını ve dertlerine derman olacağını söyleyerek Karahacip köyunden ayrıldı.