• Haber Başlık : Bugün tüm öğrencilerimiz için çok özel bir gün
  • Haber Konu : Bugün tüm öğrencilerimiz için çok özel bir gün
  • Haber Tarih : 21.01.2018
Başkan karne günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Sn Başkan mesajında; Bugün tüm öğrencilerimiz için çok özel bir gün. Tüm yıl boyunca öğrencilerimiz çalıştı. Bu çalışmanın hediyesi olarak karnelerini alırken tatile başlıyorlar. Ben tüm öğrencilerimizi buradan tebrik ediyorum.
Sizlere büyük emekler veren öğretmenlerimize ve velilerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Ben gelecekte tüm öğrencilerimizin buradan aldığı eğitimlerle vatanımıza yararlı insanlar olacağına inanıyorum. Temel eğitimin çok önemli olduğuna inanıyorum. Uzun maratondan sonra çocuklarımız tatili hak ettiler, dedi.
Bugün tüm öğrencilerimiz için çok özel bir gün