• Belediye Başkanımız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  • GELECEK GENÇLERİN,GENÇLER İSE ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR...

• Haber Başlık : Belediye Başkanımız, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı
  • Haber Konu : Belediye Başkanımız, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı
  • Haber Tarih : 24.08.2017
Sn.Başkanımız mesajında, dini bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, kardeşlik ve barış duygularını artırdığını ifade eden Başkan mesajında, Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Hayır, kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu duygular içerisinde Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum. dedi.