• AĞATAŞ DAĞINDAN ORTAKÖY
  • Bayramlar sevgidir, coşkudur, mutluluktur, paylaşmaktır. sevindirmektir,
  • SUYOLU - SÜNNECİK
  • SUYOLU MAHALLESİNDEN
  • Pınarlı göletimiz
  • Dünyası Ramazan Olanın, Ahireti Bayram Olur.
  • Haber Başlık : 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
  • Haber Konu : 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
  • Haber Tarih : 18.05.2017
Sn.Başkan kutlama mesajında; Türkiye Cumhuriyeti; 19 Mayıs 1919da başlayan, Yüce Milletimizin tüm fertlerinin göstermiş olduğu topyekûn bir direniş ve bağımsızlık mücadelesi ile meşakkatli bir süreç sonunda kurulmuştur. 19 Mayıs 1919 tarihi, Milletimizin adeta yeniden doğduğu kutlu bir gündür. Aziz milletimizin gönlünde çok önemli bir yere sahiptir. 19 Mayıs 1919da atılan Milli Mücadele süreci Türk Ulusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde başlatılan var olma mücadelesini emsalsiz bir zaferle bağımsızlık mücadelesini kazanmıştır. Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum, dedi.